ŞIRNAK / SİLOPİ - Verimli İmam Hatip Ortaokulu

May

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederiz.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI

Ock

Okulumuz öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen dönem sonu etkinlikleri kapsamında Cengiz Tatar Anadolu İmam Hatip lisesi ziyaret edildi.

Ock

Okulumuz müdür yardımcısı Rukiye AKBULUT tarafından öğrencilerimize 2023-2024  eğitim-öğretim yılından itibaren uygulamaya konulan sınıf geçme, sınıf tekrarı konularında bilgiler verildi

Ara

Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Metin Sönmez ve Sayın Arif Onuk okulumuzu ziyaret ettiler. Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Metin Sönmez 8. sınıf öğretmenlerini derslerinde ziyaret ederek öğrencilerle birebir görüşerek onlara haziran ayında girecek oldukları sınavla ilgili tavsiyeler vererek tecrübelerini paylaştı.

Ara

Öğrencilerimiz coğrafi keşifler haritası ile coğrafi keşifleri gerçekleştirdi.

Ara

Öğrencilerin yapmış olduğu kitle iletişim araçlarının marketlerinden oluşan köşemiz.

Ara

Okulumuzda sosyal bilgiler panosu ile öğrencilerin gizil öğrenmelerini sağlamayı amaçladık.

Ara

Peygamberimizin hayatı dersinde fil olayını öğrencilerin  daha kolay kavranmasini sağlamak için yapılmış maketimiz.

Ara

5-b sınıfı Atatürk köşemiz.

Ara

Peygamberimizin hayatı dersinde Sevr mağarası maketini yaparak öğrencilerin konuyu daha etkin bir şekilde öğrenmesini sağladık.

Ara

Mezopotamya medeniyetlerine ait babilin asma bahçelerini ve zigguratlarin maketini yaparak somut öğrenme gerçeklestirdik.

Ara

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Şeyma Nur VERİM'in etkinliği:

Türkiye'nin doğal ve tarihi güzelliklerini Türkiye haritası üzerine yerleştirerek konuyu pekiştirdik.

Şeyma Nur VERİMLİ Öğretmenimizin Sosyal Bilgiler Materyal ve Etkinliği

Orta Asya Türk kültürünün maketini yaparak öğrencilerin konuyu somut bir şekilde öğrenmesini sağladık.

Ara

Şeyma Nur VERİM Öğretmenimiz Sosyal Bilgiler dersinde 6.sinif öğrencileri ile doğu ve batı arasındaki kültürel etkileşimi sağlayan tarihi ticaret yollarını öğrenmeleri için hazırlamış olduğu materyal ile dersini işledi.

Ara

Şeyma Nur VERİM Öğretmenimiz 5.sinif öğrencilerimiz ile ülkemizin tarihi ve doğal güzellikler haritasını oluşturdu.

Ara

Şeyma Nur VERİM Öğretmenimiz hazırlamış olduğu materyal ile 6. sınıf öğrencilerine Dünya üzerinde konumumuzu bulmamizi sağlayan paralel ve meridyenleri öğrencilerinde etkin katılım sağlamış olduğu derste yaparak yaşayarak öğretti.

Ara

Şeyma Nur VERİM Öğretmenimiz 5. sınıf öğrencilerimize fiziki haritalarda ki renklerin ifade ettiği yükselti basamaklarıni boyayarak öğrendik.

Ara

Şeyma Nur VERİM Öğretmenimiz öğrencilere dünya üzerindeki büyük kara parçası olan kıtaları ve büyük su kütlesi olan okyanusları öğretmek için hazırlamış olduğu materyal ile dersini işlemiştir.

Ara

Şeymanur Verim öğretmenimiz 5. Sınıf öğrencilerimizle ülkemizin 7 coğrafi bölgesini tanıma ile ilgili hazırladığı materyal ile dersini gerçekleştirdi.

Kas

Şırnak Silopi İlçesi Başverimli Köyü Verimli İmam Hatip Ortaokulu'nda 24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı.